محل تبلیغات شما

اگر غذا زیادی ترش شد چه کنیم؟

برای رفع ترش شدن غذا شما می‌توانید؛ به خورشت خود یک تیکه نبات یا شکر و کمی زعفران با توجه به میزان خورشت خود اضافه کنید. برای ترش شدن قرمه سبزی تنها از شکر استفاده کنید.

توجه: برای اضافه کردن شکر به خورشت کم کم اینکار را انجام دهید. اجازه دهید شکری که به خورشت اضافه کردید خوب در خورشت حل شود آن را بچشید اگر بازهم نیاز بود شکر اضافه کنید.

d8a7daafd8b1-d981d984d981d984-d8bad8b0d8a7db8c-d8b4d985d8a7-d8b2db8cd8a7d8af-d8b4d8af-2-1-600x519-1

طرز تهیه “دلمه برگ مو” غذای پرطرفدار ترکی

بهترین و لذیذترین کباب های ترکیه

طرز تهیه انواع شیرینی عید 98

شدن ,خورشت ,شکر ,ترش ,غذا ,کم ,به خورشت ,ترش شدن ,شدن غذا ,خورشت خود ,رفع ترش

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خدمات تایپ آنلاین و صفحه آرایی William's page توهمات mussmasbepe letgabousi مطالعات اجتماعی متوسطه اول بیجار netgoldlinkmi به نام نامی نام Ronnie's info فاطمه 1384