محل تبلیغات شما
طرز تهیه شیرین قاتق گیلانی (خورش آلو قیسی یا شیرین خورشت)


گیلان سرسبز از استان های شمالی کشور عزیزمان است که از تنوع غذایی بالایی برخوردار است. غذاهای گیلانی طرفداران بسیاری دارد. شیرین قاتق یا همان خورشت آلو قیسی از غذاهای محبوب و پر طرفدار گیلانی است. اگر از غذای شیرین خوشتان می آید به شما پیشنهاد می کنم این غذایی خوش طعم و بو را حتما امتحان کنید پشیمان نمی شوید. با یک بار پخت این خورشت لذیذ در منزل آن را بی شک به لیست برنامه­ ی غذایی خود اضافه می کنید.

مردمان گیلان ترجیحا شیرین قاتق (شیرین خورشت) را در کنار فسنجان ترش سرو می کنند. در غذاهای نذری گیلانی اغلب این خورشت نیز دیده می شود. با ما همراه باشید تا با هم شیرین قاتق گیلانی را آماده کنیم.

طرز تهیه “دلمه برگ مو” غذای پرطرفدار ترکی

بهترین و لذیذترین کباب های ترکیه

طرز تهیه انواع شیرینی عید 98

شیرین ,گیلانی ,خورشت ,قاتق ,غذایی ,غذاهای ,شیرین قاتق ,قاتق گیلانی ,شیرین خورشت ,این خورشت ,می کنند

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

همســـــفر بهترین کلینیک دامپزشکی حیوانات خانگی و اهلی در مشهد بای بای Vernon's life inivualsig لینک فارسی پایگاه مقاومت بسیج مسجد جامع کبیر نی ریز فارس kendlongwellho کافه دل مهندس تفکر