محل تبلیغات شما

مارمالاد نوعی فرآوردهٔ کنسروی است که از میوه و شکر تهیه شده و معمولاً عاملی مانند ژلاتین برای ژله ای شدن به آن اضافه می‌کنند. در فرهنگ انگلیسی و آمریکایی، مارمالاد اغلب به نوعی کنسرو اطلاق می‌شود که از پرتقال یا سایر انواع مرکبات تهیه شده باشد.برای تهیهٔ مارمالاد، معمولاً میوهٔ قاچ زده را به همراه پوست آن به مدت طولانی می‌پزند تا پوست میوه و گوشت آن کاملاً نرم شود. از این مارمالادها معمولاً به همراه نان تست برای صبحانه استفاده می‌کنند. مارمالادها بویژه مارمالاد پرتقالی انواع بسیار متنوعی دارند.


طرز تهیه “دلمه برگ مو” غذای پرطرفدار ترکی

بهترین و لذیذترین کباب های ترکیه

طرز تهیه انواع شیرینی عید 98

مارمالاد ,معمولاً ,تهیه ,مارمالادها ,انواع ,پوست ,که از ,تهیه شده ,میوه و ,به همراه ,گوشت آن

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی توان طب شرقی (جزیره زیبای قشم ) exinprotex goldcamomer روستای دهمیان كوهسرخ راهنمای شهر آشخانه Henry's site عقابهای سفید cotspesasmoi مرادی عبدالیوسفی حجت فاتح