سوپ جو قرمز یا سوپ جو رستورانی یکی از انواع سوپ جو کلاسیک است. به طور کلی سوپ، به نوعی خوراک مایع و گرم گفته میشود که از مواد مختلفی مانند آب، گوشت، مرغ یا سبزیجات به اضافه ادویهجات، رب و … تهیه میشود. در واقع سوپ را به عنوان پیشغذا و برای بازشدن اشتها و گرمشدن معده و آمادهشدن برای صرف غذای اصلی میل میکنند.
طرز تهیه “دلمه برگ مو” غذای پرطرفدار ترکی
سوپ ,جو ,تهیه ,میشود ,قرمز ,رستورانی ,سوپ جو ,جو قرمز ,را به ,عنوان پیشغذا ,به عنوان
درباره این سایت