طرز تهیه انواع مدل از واویشکا شمالی
طرز تهیه انواع مدل از غذاهای گیلانیواویشکا در واقع یکی از دسته غذاهای روسی است که پس از حمله روس ها به ایران وارد کشور ما شد. از جنگ جهانی دوم به بعد این غذا در مناطق شمالی و به خصوص در گیلان طرفداران زیادی را به خود اختصاص داد که بعد ها مدل های متفاوتی از این نوع غذا در شهر های مختلف تهیه گردید و به همین علت هم اکنون مدل های مختلفی از این غذا طبخ می شود. در ادامه این مطلب می توانید انواع مختلفی از دستور پخت واویشکا شمالی را آموزش ببینید.
طرز تهیه “دلمه برگ مو” غذای پرطرفدار ترکی
مدل ,انواع ,تهیه ,غذا ,شمالی ,های ,انواع مدل ,مدل از ,تهیه انواع ,و به ,این غذا
درباره این سایت