محل تبلیغات شما
سوپ جو
سوپ جو

سوپ جو قرمز یا سوپ جو رستورانی یکی از انواع سوپ جو کلاسیک است. به طور کلی سوپ، به نوعی خوراک مایع و گرم گفته می‌شود که از مواد مختلفی مانند آب، گوشت، مرغ یا سبزیجات به اضافه ادویه‌جات، رب و … تهیه می‌شود. در واقع سوپ را به عنوان پیش‌غذا و برای بازشدن اشتها و گرم‌شدن معده و آماده‌شدن برای صرف غذای اصلی میل می‌کنند.

طرز تهیه “دلمه برگ مو” غذای پرطرفدار ترکی

بهترین و لذیذترین کباب های ترکیه

طرز تهیه انواع شیرینی عید 98

سوپ ,جو ,تهیه ,می‌شود ,قرمز ,رستورانی ,سوپ جو ,جو قرمز ,را به ,عنوان پیش‌غذا ,به عنوان

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دستگاه هیدرودرمی-هیدرودرمی پوست Elvira's receptions سکوت شب نظام صنفی کارهای کشاورزی استان زنجان فنون رزمی هی فیلم Jennifer's notes bumbxideto roavirantle کارآفرینی