محل تبلیغات شما
طرز تهیه قیمه بادمجان

خورشت قیمه بادمجان گونه ای از خورشت قیمه است که همراه با بادمجان پخته و سرو میشود. خورشت قیمه بادمجان را میتوان به شکل های مختلفی تهیه کرد. بادمجان میتواند پس از سرخ شدن در مراحل پایانی در خورشت ریخته شده و پخته شود و یا تنها جدا از خورشت سرخ شده و روی آن قرار بگیرد. علاوه بر این تهیه خورشت قیمه هم به خودی خود میتواند به روش های مختلفی انجام شود. در روشی که قبلاً گفتیم، لپه با گوشت و پیاز تفت داده میشد و بعد همراه با آنها آبپز میشد. اما در اینجا لپه جداگانه پخته شده و بعد به بقیه مواد اضافه میشود. هر دو این روش ها نسبتاً رایج هستند و نتیجه خوبی میدهند. اگر از نوع لپه و زمان پخت آن مطمئن نیستید بهتر است مطابق این دستور، آن را جداگانه بپزید.


غذای کره ای بی بیم باپ

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز تبریزی

سیخ تا پیاز تهیه ی انواع کباب کوبیده

خورشت ,قیمه ,پخته ,بادمجان ,لپه ,تهیه ,خورشت قیمه ,شده و ,و بعد ,تهیه خورشت ,از خورشت

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانشگاه برتر و آینده ایران Hope's info صفحه شخصی نبی الله باستان فارسانی sersiloro meretdico گردشگری,توریستی,جهانگردی,ایرانگردی ساینو wearslichmueripp مطالب روزانه plugvenremi